kr

THIEF Aktiviteter – Oslo Vinter

Som tilhengere av naturen og utendørsaktiviteter er vi glade for å kunne presentere ulike aktiviteter som vi anser som vesentlige for nordmenn. Vi har de beste instruktørene og guidene som vil ta deg over åser, daler, skoger, fjorder og fjell. Vi guider deg gjennom Norges skjønnhet med aktiviteter og eventyr.

Det finnes ikke dårlig klær, bare dårlig klær!

AKTIVITETER SOMMER
LANGRENN

LANGRENN

“Nordmenn er født med ski på beina” er det utrykk de fleste nordmenn er kjent med.

Langrenn har en helt spesiell plass i den norske kultur og historie i tillegg til å være en yndlingsaktivitet om vinteren. Gjennom årene har ski blitt en folkefavoritt med fokus på sosial moro så vel som sportslige konkurranser. Uansett hvilket nivå eller formål du har tilbyr vår samarbeidspartner Driv Trening en rekke kurs skreddersydd til dine behov og ønsker. Opplev norsk kultur og natur på sitt beste!

Teknikk-kurs 75 minutter NOK 2500,- pr.person
Ski kurs 90 minutter (2-4 personer) NOK 4000,- per.klasse.
Ski kurs 90 minutter (5-8 personer) NOK 5000,- per.klasse.
Skileie + smøring NOK 300,- pr.person.

Send forespørsel

Alpinområdet midt i Oslo!

Alpinområdet midt i Oslo!

Med store arrangementer som X-Games, Ungdoms-OL, Snowboard-VM og Artic Challenge de siste årene, har Oslo virkelig blitt satt på kartet som en av Norges beste ski og snowboardparkdestinasjoner.
Oslo Vinterpark ligger kun 40 minutter unna Oslo sentrum dersom du tar linje 1 (t-banen) til Frognerseteren. Oslo Vinterpark har 18 løyper med ulik vanskelighetsgrad hvorav det tilbys noe for alle. Du finner også Norges største snowboardpark og Europas eneste Superpipe som er åpen for publikum. Det finnes mulighet for skiskole, skileie og bespisning.

LES MER