Beste pris & ingen
skjulte avgifter.
Garantert.
Book SPA Book a Table Book Meeting Book Transport Buy Giftcard

DESIGN&ARKITEKTUR

Møt menneskene. Les fortellingene.

LES MER

Redefinerer Hotellkunst

Sune Nordgren trigges av å skape nye rom for kunstopplevelser utenfor den museale kontekst. Møt THE THIEFs egen kunstkurator.

LES MER

 

Thiis-Evensen. Untitled (2011). Section

Malerisk videokunst

Døden, kjærligheten og livet. Video- og konseptkunstner Charlotte Thiis-Evensen er ikke redd for de store temaene. På THE THIEF og Fru K viser hun en vakker og tankevekkende videoinstallasjon, som estetiserer individets frihet.

LES MER

 

Kunst Forum AS (CC)

Nyskapende nabo

Bilbao har sitt Guggenheim, Paris sitt Pompidou – og nå har Oslo fått sitt Astrup Fearnley. Vegg i vegg med THE THIEF. Direktør for Astrup Fearnley Museet, Gunnar B. Kvaran gleder seg enormt over å ta Renzo Pianos praktbygg i bruk, et samtidskunstmuseum som vil plassere Oslo på det internasjonale kunstkartet.

LES MER

 

by Bryan Ferry

Legendarisk coverkunst

Amerikansk glamour, europeisk intellekt og foredlet pop-art smeltes sammen i Bryan Ferrys coverkunst. Roxy Music-legenden gjestet Oslo og Tjuvholmen med utstillingen ”Bryan Ferry photographs” våren 2012.

LES MER

 

Øyet som ser

THE THIEF har gitt fotograf Marcel Leliënhof mange utfordringer – som å fotografere et hotell før det fantes, og portrettere 22 forskjellige personligheter i et provisorisk hotellrom på 32 kvadratmeter.

LES MER

 

Lek med landemerker

Sir Peter Blake står bak et av historiens mest berømte albumcovre og er en legende innen popart. Nå har han laget kunst av norske ikoner og landemerker.

LES MER

 

www.magnef.org

Høyt spill

Magne Furuholmens tankevekkende installasjon Climax ble avduket av Al Gore under utdelingen av Nobels fredspris i 2007. Nå kan gjestene på THE THIEF prøve “gjør-det-selv”-versjonen, Climax Card Game.

LES MER