Beste pris & ingen
skjulte avgifter.
Garantert.
Book SPA Book a Table Book Meeting Book Transport Buy Giftcard
by Jeton Kacaniku

Drama i lys og skygge

Frekk eleganse med klare referanser til samtidskunst og -design er fellesnevneren for interiørdesignet på THE THIEF. Anemone Wille Våge, en av Norges mest anerkjente interiørdesignere, har skapt et særegent univers for THE THIEF.

LES MER

 

Utstillingsvindu for ny norsk design

Norske designtalenter har erobret biennaler og interiørmesser verden over. Nå inntar de Tjuvholmen og THE THIEF.

LES MER

 

by Mattis Sandblad

Sender stuepiker på catwalken

– Å føle seg vel er avgjørende når man skal levere, enten det er som artist eller som utøver i servicebransjen, sier Cecilie Juvodden, designeren bak Maggie Wonka – og uniformene til THE THIEF.

LES MER

 

Arkitekturen: Vann, glass, granitt og gull

Det prisvinnende arkitektkontoret Mellbye Arkitekter står bak bak hotellbygningen til THE THIEF – utformet under kyndig ledelse av Ajas Melbye.

LES MER

 

by Silvana Zimmermann

Varm glød

Designerduoen L & J har tatt utgangspunkt i norsk håndarbeidstradisjon og sin egen internasjonale fashion-bakgrunn i arbeidet med TONCHO for THE THIEF. En poncho og et pledd i ett.

LES MER

 

Vel blåst

Anne Haavinds klassiske og elegante glassobjekter Unica Amber kan oppleves på samtlige rom og suiter på THE THIEF. Objektene er håndblåste i Böhmen, og bygger på lange håndverkstradisjoner.

LES MER

Ullfeber

I generasjoner har Erling Digernes’ familie foredlet ull fra norske sauer. Kvalitet og evnen til fornyelse har skaffet Røros Tweed en fornem kundeliste. Pleddene deres finner du i Det hvite hus, i keiserpalasset i Japan, hos Christian Dior i Paris – og på THE THIEF.

LES MER

Løvtynn ask

StokkeAustads Ash Bowls er dreid ut av ett enkelt stykke ask. Bollene utforsker treets muligheter og møtet mellom ulike former.

LES MER

 

Det store i det lille

Trenger verden egentlig flere ting? Det var spørsmålet Runa Klock stilte seg som nyutdannet designer. Svaret ble til slutt: Ja, gode bærekraftige produkter som utgjør et reelt alternativ. Det får gjestene på THE THIEF nyte godt av.

LES MER

 

Finmasket opplevelse

Verdens første strikkende klokke har vakt oppsikt på utstillinger i Berlin, Milano, London og København. Nå kan du oppleve Siren Elise Wilhelmsens tankevekkende arbeid på THE THIEF. Og hver gang du går forbi, har Grandfather Knitting Klock materialisert et nytt lite stykke tid.

LES MER

 

Viser vei

Inspirert av fyrene langs norskekysten har Vibeke Skar og Ida Noemi designet lykten FYR. Lyktene viser gjestene vei på THE THIEFs takterrasse.

LES MER

Inthemood

Norges største mote-eventyr startet mellom isbreer og lakseelver i Stryn. Anført av en rosa traktor har Moods of Norway ekspandert til resten av verden – og inn i klesskapene på THE THIEF.

LES MER