Beste pris & ingen
skjulte avgifter.
Garantert.
Book SPA Book a Table Book Meeting Book Transport Buy Giftcard

thiefLOUNGE

Avslappet atmosfære. I THIEF LOUNGE kan du lene deg tilbake med en kaffe og en avis eller en god bok, eller diskutere forretninger i uformelle omgivelser. Finn inspirasjon i vårt lille bibliotek av design- og arkitekturbøker, eller stikk innom for et glass med kollegene etter jobb.

Vi holder også mindre arrangementer som boklanseringer, motevisninger og kunstnersamtaler i THIEF LOUNGE. Stikk innom neste gang vi spiller THIEF MUSIC unplugged.

thiefBAR

THIEF BAR er et levende møtested for Oslofolk og hotellgjester fra hele verden. Vår Master of the Bar dyrker solid håndverk og benytter råvarer av topp kvalitet. THIEF BAR har stjålet inspirasjon fra historien og verdens metropoler – og tilført noe helt eget. Hver cocktail har sin historie.
Kom, smak og hør. Velkommen!

Åpningstider

thiefRoof

THIEF ROOF har Oslos beste utsikt – et panorama over fjorden, skogkledte åser og hovedstadens nye skyline.

Friske champagne- og sommercocktails preger barmenyen, mixet av Master of the Bar, Chris Grøtvedt. Chris verdsetter godt håndverk og benytter utelukkende råvarer av høy kvalitet. I sitteseksjonen på takterrassen serverer vi enkle småretter.

2015-sesongen har vi et eget DJ-konsept på torsdager, fredager og lørdager. Med himmelen som tak er sommerstemningen høy. Velkommen!

Åpningstider

Bestill Bord

thiefCHESS CORNER

I vår “Thief Lounge” finner du et spesialdesignet sjakkhjørne som er levert av SJAKKEKSPERTEN. Det var her stormesteren og tidligere verdensmester i sjakk, Garry Kasparov ble utfordret til å spille et parti mot vår tidligere miljøvernminister, Bård Vegard Solhjell. Vi kalte dette et “Thief øyeblikk” og ble inspirert til å lage vårt eget hjørne, hvor du i ro og mak kan nyte et parti sjakk med forretningsforbindelser, kollegaer, venner eller partner.

Sjakkbrettet og brikkene er av ypperste kvalitet. Brikkenes utskjæringer er håndlaget med ekstrem nøyaktighet og man kan se det utsøkte håndarbeidet i hver brikke. Hos oss får du gleden av å spille med ekte ibenholt brikker i eksklusive omgivelser på “The Thief”

THIEF CHESS CORNER er levert av:
Sjakkeksperten
Jan & Jan Chr. Kongsgård
+47 913 80 348