kr

NORDIC HOTELS SUMMER DEAL

Hotellene i Nordic Hotels & Resorts i Norge har gått sammen for å kunne tilby en helt ny opplevelse i sommer. Bo komfortabelt hos oss og opplev idylliske kystbyer, storby og fjell. Lag din egen pakke eller bestill en ferdig pakkereise og opplev både fjord, fjell. Du velger!

 

FLEXI DEAL: Velg netter og destinasjoner

Design din egen ferie i sommer på hotellene i Nordic Hotels & Resorts. Kjøp en pakke med det antall netter du ønsker til en ekstra bra deal. Velg mellom opphold på  THE THIEF (Oslo), Amerikalinjen (Oslo), Farris Bad (Larvik), Son Spa, Norefjell Ski & Spa, Oleana (Bergen) og No.13 (Bergen)

INKLUDERER:

  • Overnatting
  • Frokost
  • Inngang spa (Norefjell Spa, Farris Bad og Son Spa)
PRISER (2 pers):
3 netter: 5.290,- (min. 2 hoteller)

 

5 netter: 7.990,- (min. 3 hoteller)

 

PACKAGE DEAL: 8 netter – 4 destinasjoner – 5 hoteller

Vi har gjort det enkelt for deg og satt sammen et opphold på 4 vakre destinasjoner og 5 eksklusive spahoteller i sommer. Opplev idylliske kystbyer, prisbelønt spa, pulserende storby og frisk fjelluft – alt innenfor 1,5 times radius. Ønsker du en annen rekkefølge på reisen så ordner vi selvfølgelig det. Legg det inn ved bestilling i kommentarfeltet.

INKLUDERER:
PRIS (2 pers):
8 netter: 11.970,-

Pakken bestilles på www.sonspa.no:

 

Om destinasjonene:

Son: Idyllisk kystby 40 minutter sør for Oslo. Midt mellom 2 strender og 10 min gåtur fra sjarmerende Son. Gå kyststien, ta en kajakktur, et slag golf eller besøk gallerier, cafeer og restauranter.

Larvik: Populært reisemål med en flott skjærgård 1,5 time fra Oslo. Unn deg noen late dager på stranden, gå turer i bøkeskogen eller kysten eller nyt en is på en av byens serveringssteder.

Oslo: Pulserende storby,

Norefjell: Vakkert fjellandskap, gå turer til nærmeste topp eller Høgevarde. Opplev seterliv rett utenfor hotellet.

Bergen: Byen omringet av de syv fjell.  Det perfektet stedet for utforsking, shopping, fjellturer og avslapping. Hva med en tur på Akvariet eller et besøk til et lokalt bakeri og nyt en ekte Bergens skillingsbolle?

 

Vilkår:

Gjelder: 19. juni – 15. august
Vilkår: Bestillingen er forhåndsbetalt, men legg til en avbestillingsforsikring ved bestilling så kan oppholdet avbestilles hvis du trenger.
Book now
Menu
English