kr

Ingunn Tennøe – The Thieves

‘The Thieves’ is a song written and performed by the Norwegian artist, Ingunn Tennøe. THE THIEF encouraged Ingunn to step outside her comfort zone and for the first time perform her own songs, at THIEF MUSIC Unplugged.

Original thank you letter from Ingunn to THE THIEF:

Hei Jens!

Jeg ville bare takke deg og dere så mye for at du dro meg ut av soloøvingen og opp på Music unplugged scenen.
Jeg hadde egentlig aldri tenkt å dele disse små truddeluttene som jeg har improvisert frem i gode og vonde stunder, midt i mellom Beethoven og Debussy- øving..
Men så er det så mange som viser seg å sette pris på å høre det i etterkant.
Ville bare rette en takk til deg og dere for at dere tok sjansen og hev meg ut på scenen deres. Jeg ser dere tar mye sjanser på hotellet, og det ser jeg så utrolig opp til.
Takk for at dere stjal meg og musikken, og dro det ut av meg! Det er gode tyver det:)

Sender pr sms et vedlegg av en liten truddelutt som jeg har sunget inn på mobilen her hjemme i Villa Piano denne morgenen. Det er bare noen toner som du og Tini kan høre på når dere planlegger Music Unplugged videre. Ja, den er kanskje ikke så spesiell, men vil at dere skal høre hva den handler om..

Sangen er basert på en tusen år gammel historie fra India om sangen og fortellingen som rømte ut av kroppen til en dame og forsvant fordi hun aldri fortalte historien eller sang sangen for noen.. Sanger og historier er til for å deles!
Figuren «Tingeling» (norsk for Tinkerbelle i Peter Pan) er min personlige inspirasjons- og fantasifigur: Hun bærer på så mye magi- magien henter hun ut av gode historier, sanger, smil, gode møter osv.

Sangen handler om at musikken, ordene og smilet mitt var på vei for å flykte ut av kroppen min sammen med Tingeling fordi jeg ikke delte de med noen. Men før det var for sent kom det noen gode tyver og stjal det ut av meg!:):)

Hihi!

Det var det.
Ville bare si takk:)

Klem ingunn

 

BIO

INGUNN TENNOE (1989) is a Norwegian pianist currently living in Cambridge (UK).
She works as a freela