Beste pris & ingen
skjulte avgifter.
Garantert.
Book SPA Book a Table Book Meeting Book Transport Buy Giftcard

Medlem av design hotels

THE THIEF er medlem i den internasjonale sammenslutningen Design Hotels, et håndplukket utvalg av 200 uavhengige hoteller i 40 land. Fellesnevneren for medlemshotellene er en klar og tydelig identitet og progressiv design og arkitektur. Konseptet ble etablert av Claus Sendlinger i 1993.

I dag er Sendlinger administrerende direktør, og her forteller han hvorfor THE THIEF blir eneste norske medlem i Design Hotels når dørene åpnes i januar 2013.

– THE THIEF støtter opp under vår visjon om å skape et ledende internasjonalt miljø og være det naturlige valget for alle som søker originale, ekstraordinære hotellopplevelser. THE THIEF svarer til forventningene i vår kjernemålgruppe på alle punkter. Hotellet:

  • Tilbyr et unikt konsept for morgendagens hotellgjester
  • Overbeviser med hensyn til stil og kvalitet knyttet til design og arkitektur
  • Er integrert i lokalmiljøet både ved at hotellet inviterer gjestene ut i nabolaget på Tjuvholmen og ved at det bringer nærmiljøet inn i hotellet
  • Posisjonerer seg på en fremragende måte gjennom sterk identitetsbygging og kommunikasjon
  • Er utviklet av en lidenskapelig gjeng. Entreprenør Petter Stordalen er en hotellmann med sterk personlighet og klare visjoner blant annet knyttet til bærekraftig drift og ansvar overfor kommende generasjoner.

– THE THIEF er ikke bare et sted å overnatte, det er et hotell som inspirerer og som tilbyr en ekstraordinær og helhetlig gjesteopplevelse knyttet til en unik destinasjon.

– Oslos nye bydel Tjuvholmen er utviklet i forlengelsen av byens havneområde, i likhet med Hafencity Hamburg og andre tilsvarende prosjekter rundt om i verden, men har likevel sin helt særegne karakter. Den enestående arkitekturen og det sterke innslaget av kunst og design bringer sammen folk med felles interesser. Sammen med alle som jobber og bor der skaper de en bydel og  et miljø med egenart, sier Sendlinger.