kr

NORDIC HOTELS SUMMER DEAL

Hotellene i Nordic Hotels & Resorts i Norge har gått sammen for å kunne tilby en helt ny opplevelse i sommer. Bo komfortabelt hos oss og opplev idylliske kystbyer, storby og fjell. Lag din egen pakke eller bestill en ferdig pakkereise og opplev både fjord, fjell. Du velger!

 

FLEXI DEAL: Velg netter og destinasjoner

Design din egen ferie i sommer på hotellene i Nordic Hotels & Resorts. Kjøp en pakke med det antall netter du ønsker til en ekstra bra deal. Velg mellom opphold på  THE THIEF (Oslo), Amerikalinjen (Oslo), Farris Bad (Larvik), Son Spa, Norefjell Ski & Spa, Oleana (Bergen) og No.13 (Bergen)

INKLUDERER:

  • Overnatting
  • Frokost
  • Inngang spa (Norefjell Spa, Farris Bad og Son Spa)

 

SLIK FUNGERER DET:

  1. Gå inn på www.thethief.com/book å velg et dato. Velg ‘Norgesferie 3 netter’ eller ‘Norgesferie 5 netter’. Dette er forhåndsbetalte pakker, om du ønsker større sikkerhet kan du kjøpe avbestillingsforsikring for 200,-

Viktig informasjon; det har ikke noe å si hvilken dato du velger i bookingkalenderen. Du får en automatisk bekreftelse som sier at du har ankomst, men vi sender deg en egen bekreftelse på at du har fått en voucher som du kan bruke innen tidsrommet 19 juni til 16 august 2020.

  1. Etter du har fått bekreftelse fra THE THIEF kan du bruke denne til å kontakte hotellene du ønsker å booke et rom for på ønsket dato. Dette fungerer da som en forhåndsbetaling for rommet på det hotellet du velger.

  2. OBS! Når du booker et rom får du automatisk bekreftelse fra THE THIEF, dette ikke en reservasjon. Om du ønsker å bo på THE THIEF så svarer du hotellet med den andre bekreftelsesmailen på den eller de datoene du vil bo. Grunnen til dette er at vi har valgt å bruke kun ett hotell som booking for vouchers uavhengig om man skal bo på THE THIEF eller ikke for denne opplevelsespakken i Norge.

AVBESTILLING: 

Oppholdet er forhåndsbetalt, men du kan fritt endre datoer. Ønsker du å ha friheten til å avbestille hele oppholdet så legg til en avbestillingsforsikring.

COVID-19:

Alle hotellene følger myndighetenes anbefalinger til smittevern. Se her hva vi gjør: (link til hotellene)

3 netter

3 netter

2 personer: 5.290,- (min. 2 hoteller)

BOOK NÅ

5 netter

5 netter

2 personer: 7.990,- (min. 3 hoteller)

BOOK NÅ

PACKAGE DEAL: 8 netter – 4 destinasjoner – 5 hoteller

Vi har gjort det enkelt for deg og satt sammen et opphold på 4 vakre destinasjoner og 5 eksklusive spahoteller i sommer. Opplev idylliske kystbyer, prisbelønt spa, pulserende storby og frisk fjelluft – alt innenfor 1,5 times radius. Ønsker du en annen rekkefølge på reisen så ordner vi selvfølgelig det. Legg det inn ved bestilling i kommentarfeltet.

INKLUDERER:
8 netter

8 netter

2 personer: 11.970,-

BOOK NÅ

(Du vil bli videresendt til www.sonspa.no)

Om destinasjonene:

Son: Idyllisk kystby 40 minutter sør for Oslo. Midt mellom 2 strender og 10 min gåtur fra sjarmerende Son. Gå kyststien, ta en kajakktur, et slag golf eller besøk gallerier, cafeer og restauranter.

Larvik: Populært reisemål med en flott skjærgård 1,5 time fra Oslo. Unn deg noen late dager på stranden, gå turer i bøkeskogen eller kysten eller nyt en is på en av byens serveringssteder.

Oslo: Pulserende storby,

Norefjell: Vakkert fjellandskap, gå turer til nærmeste topp eller Høgevarde. Opplev seterliv rett utenfor hotellet.

Bergen: Byen omringet av de syv fjell.  Det perfektet stedet for utforsking, shopping, fjellturer og avslapping. Hva med en tur på Akvariet eller et besøk til et lokalt bakeri og nyt en ekte Bergens skillingsbolle?

 

Vilkår:

Gjelder: 19. juni – 15. august
Vilkår: Bestillingen er forhåndsbetalt, men legg til en avbestillingsforsikring ved bestilling så kan oppholdet avbestilles hvis du trenger.

Thief Spa Booking

  • Please be aware that this is a REQUEST and submission of this form does not guarantee your spa reservation. After you submit the form, one of our staff will contact you shortly to complete your request based on availability.If you need faster assistance, please contact our team directly at +47 24 00 40 50 or spa@thethief.com

Booking
Meny
Norsk