Beste pris & ingen
skjulte avgifter.
Garantert.
Book SPA Book a Table Book Meeting Book Transport Buy Giftcard

Previously atTHIEFMUSIC Unplugged

TOMMY FREDVANG

Tommy, a 32 year old musician from Stavanger has worked with music since he was 17 years. It all started as a hobby in a local punk band, but it rapidly developed to be his biggest passion.

After attending the McCartney School in Liverpool, Tommy decided to return to Norway and continue working with his music. With the release of his song “Wait for me”, it got picked up by Robin Gibb, well known from the Bee Gee’s, and then released again by Lipa’s own record company. Tommy has attended the Nordic Institute for Stage and Studio, where he got the opportunity to further develop himself as a musician and songwriter.

His debut album “From Now On” was released October 2010. His first single “Wake Up Call” had lots of airtime and attention in the Netherlands, San Francisco and Canada,

In 2010 he attended the Norwegian Eurovision final with his song «Make it Better”.  Tommy is now back in the studio working on his new album to be released later this year.

YouTube | Web | Facebook | Twitter | Spotify | iTunes

Siri Vølstad Jensen

I mai 2013 fikk hele landet bli kjent med Siri Vølstad Jensen gjennom Idol på TV2, hvor hun etablerte sitt sterke sangtalent for det norske folk. Hun utkonkurrerte tusenvis og ble den yngste Idol-vinneren noensinne. Hun husker selv nesten ingenting. Hun husker ikke hvordan hun følte det da da hun sto der på finale-scenen. Bare noen svake, små, vage erindringer av at det var vanvittig hektisk. At hun sprang rundt der i korridorene i Oslo Spektrum. At hun gløttet opp på den svære scenen, at hun så intenst ville få det til å funke. Og hvordan skulle hun klare å gå opp trappene i de høye hælene uten å falle foran hele Norge?

I mars 2014 gav Siri ut sitt debutalbum ”Coming Home” hvor hun har fått drahjelp fra kjente låtskrivere fra Nashville. VG skrev følgende om albumet: ”Dette er et av de mer viljesterke og sympatiske albumene som er kommet ut av «TV-konkurransesjangeren”. ?Siri har siden hun var 13 år vært frelst på country, Dixie Chicks og Brad Paisley er de store idolene, så det måtte bli et countryalbum, der var det ingen tvil. Hun inntok studio for å spille inn sin platen i september 2013 og beveget seg mellom to studioer, fra Wonderland Studios i starten, så videre til Monsters studio i Mølleparken. Det har vært jobbing i helger og ferier, da siste året på videregående skulle fullføres samtidig. Og resultatet er Siri selv veldig stolt av.

YouTube | Facebook | Instagram | Spotify | iTunes

Geirmund Hansen

Norsk låtskriver og artist født i Stavanger, 1988. Hans unike stemme ble for alvor kjent under hans deltagelse i The Voice 2013 på laget til Espen Lind, hvor han nådde finalerundene. Han begeistret den norske folk med sitt unike utrykk og tilstedeværelse på scenen. Han skriver melankolsk pop-rock med røtter fra den Amerikanske rocken fra 90-tallet (Jeff Buckley, Pearl Jam o.l.).

YouTube | Facebook | Spotify | iTunes

Julius Winger

Julius Winger er visesanger og historieforteller. Han beveger seg fra hav til land, fra skumfulle bølgetopper til smale smau og trange bakgater. Hver av hans møter er i seg selv en historie og med gitaren som følgesvenn forteller han med innlevelse om havet, livet, døden og kjærligheten. Han byr på ramsalte sanger i den stolte norske visetradisjonen og sterke opplevelser fulle av stemninger fra norsk skjærgård og sjøfartshistorie.

Julius har gitt ut tre cder. “Store sanger om havet”, produsert av Trygve Seim, kom ut i 2005. Sangen “Sommernatt” gikk inn på 1. plass på Norsktoppen og ble liggende på lista i 15 uker. I 2007 ga han ut singelen “Hovedøen”, duett med Kari Diesen. Albumet “Kjærlighet og andre misforståelser” ble gitt ut på Kirkelig kulturverksted i 2008. I 2013 ga han ut «Under Linden – viser av Robert Levin». Han medvirker også på en rekke andre plater, blant annet Spellemann-nominerte «Source of Summer» med The Source som også kom ut i 2013.

Myspace | Facebook | Spotify | iTunes

Sarah Calvert

Calvert spiller ambient eksperimentell popjazz med et kjølig nordisk sound, på alle de rette måtene. Med en spennende besetning skaper Calvert et variert og dynamisk sound med den perfekte miks av organiske og elektroniske elementer. Med direkte og ærlige tekster skildrer tekstforfatter Sarah et engasjert syn på situasjoner og følelser de fleste kan kjenne seg igjen i. Calvert ga ut sin første singel «flow» i høst, og har hatt flere vellykkende konserter i NY i året som har vært.

De er nå klare med sin nye singel  «Spring» som har release  24.April

YouTube | Facebook

VETLE

22 år gamle Vetle er en talentfull vokalist og låtskriver som vi gleder oss til å presentere på THIEF MUSIC Unplugged. Første single «Belong With Me» er nå ute på alle digitale platformer.

«Belong With Me» er en irriterende fengende poplåt med et refreng som fester seg umiddelbart. Vetle har skrevet en personlig og ærlig låt som på en fin måte viser hva 22-åringen er god for.

Vetle er opprinnelig fra Skien, men størstedelen av sin oppvekst har han hatt i Stavanger. De siste årene har han derimot vært bosatt i Oslo for å lettere kunne fokusere på sin musikalske karriere og bygge nettverk.

Musikken har alltid vært en viktig del av Vetles liv. Han er både klassisk skolert fiolinist og en mye brukt frilans gitarist, men det er som låtskriver og artist han får ut sine tanker og drømmer.

Vi er ikke i tvil om at Vetle har det som skal til for å bli en popstjerne. Dette er starten, vi gleder oss til fortsettelsen.

/Artistpartner

Facebook | Instagram | Twitter | Spotify | iTunes | Presse

Eric Ness

“…more musical inventiveness and catchy melodies than most artists entire careers.” – Skiddle

Eric Ness (opprinnelig fra Larvik) flyttet nylig fra London hvor mesteparten av virksomheten hans har funnet sted til Oslo. De siste årene har han brukt på å turnere flittig sammen med bandet i Storbritania, Europa og USA. I løpet av karrieren har Ness produsert to EPer, et album og nylig to singler, Home og Thundercloud. Den friske, energiske og fengende musikken Eric Ness og band skaper har tatt dem til Sun Studios, Memphis hvor “The King” gjorde sin deby. De har også vært innom den tyske TV-kanalen RBB Fehrnsehen, headlinet Londons legendariske venue Proud Camden med mer.

 

Med massevis av turneerfaring bak seg er Eric Ness og band et fyrverkeri på scenen og ble beskrevet slik av The London Word: “…and then like a musical messiah, Eric Ness and his band appeared on stage and turned the flavourless atmosphere on its head with an injection of raw, unadulterated fun.”

 

YouTube | Facebook | Twitter | Spotify | iTunes

http://www.ericness.co.uk/

Supermoon

Bandet består av låtskriver Pål Felix Fossum på ledende vokal og gitar, Lars Jemterud på bass og vokal og Celine Simers på vokal. Sammen utgjør de en sterk og melodisk trio som fremfører sanger i et vakkert landskap drevet av trestemt sang, rike koringer og spennende driv. Stilmessig kan Supermoon minne om Neil Young, Wilco og kanskje til og med Coldplay. Live leverer de stødig med varme og glede. Et must-see!

Bandet har foreløpig sluppet to singler, og er for tiden i studio der de spiller inn det som ventes å bli en LP med slipp høsten 2014. Pål Felix har tidligere gitt ut soloalbumene “Felix EP” (CD) med The Grand 2007 og “Fake Sunrise” (LP) 2009. Finnes på iTunes og Spotify.

Per Heimly lagde musikkvideo til sangen “Pure Bliss”, som også ble spilt på Lydverket og fikk meget gode mottakelser. Pål Felix sin musikk er brukt i flere tv-sammenhenger, senest i tv- serien “DAG”.

Her er noen linker:

www.supermoon.no
Facebook
Itunes
Musikkvideo av Per Heimly

Ingunn Tennøe

Ingunn Tennøe er en begavet klassisk pianist med utdanning fra Norges Musikkhøgskole og Manhattan School of Music. Hun har også egenkomponerte verk, men foretrekker å kalle det improvisasjon. Rett fra hjertet – eller enkelt, men sjelfullt som hun liker å kalle det. Inspirert av jazz, soul, folkemusikk og storytelling.

Shaun Bartlett

Shaun Bartlett ble født på Storbritannias vestkyst, vokste opp på en øy i Midtøsten og flyttet til Nord-Norge som 10-åring. Siden debuten i 2008 har Shaun opparbeidet seg en solid og voksende publikumskare gjennom musikken sin og opptredener i Norge og resten av Europa. Musikken hans er sofistikert, men leken og fremført akustisk med mye sjel, meningsfylte tekster og en vakker stemme.

Shaun Bartlett bor i Oslo og jobber for tiden med sitt tredje album ‘Green Means Walk Red Means Run’ – inspirert av blant annet tid og mangelen av den, en topptur til Kilimanjaro, samt en japansk naturviter.

Her er et utvalg:

Shaun Bartlett – Love Give Take
Shaun Bartlett – In No Time
Shaun Bartlett – Ashes on fire

Facebook
Instagram
www.shaunbartlett.com

Marianne Engebretsen

Marianne Engebretsen spiller kjølig pop som varmer. Inspirert av band som Daughter, Sigur Rós og Robyn består musikken av enkle harmonier, drivende linjer og oppløftende melodier. En atmosfarære av melankoli, ensomhet og glede gjør det hele kontrastfyllt. Marianne gav ut singelen Fighter som gav henne Ukas Urørt, og med flere konserter i inn- og utland har Engebretsen markert seg som en lovende up&comming artist.

Vinteren 2014 kommer Marianne med ny musikk, følg med på Facebook og Soundcloud for mer.

TINI

Tini er en ung og lovende norsk artist med en stemme så klar som stjernene.

Musikken kan karakteriseres som skandinavisk melankoli med en mainstream appell, og hun fremfører materialet sitt med imponerende innlevelse – uten unødvendig oversynging.

I år har Tini vært opptatt med å spille inn sitt debut-album i London sammen med Voxwatch, et UK-basert artistutviklingsfirma eid av den grammyvinnende produsenten Martin Terefe og A-ha legenden Magne Furuholmen.

Internasjonale musikere, artister og låtskrivere bidrar til platen som forventes å være på hyllene i løpet av 2014.

14 Februar slipper Tini sin første singel ‘Undo my Heart’ på THEIF MUSIC Unplugged!
For nyheter og andre oppdateringer følg Tiri på Instagram @tiniofficial!

 

www.tinispage.com

Marius Beck

Selv om Marius Beck er en nykommer har han allerede vist seg å være en dyktig låtskriver med en helt særegen sound. Marius Beck er en erfaren live-artist som befinner seg i et musikalsk landskap et sted mellom Jeff Buckley og Coldplay i sine yngre dager, og den nærmest hypnotiske stemmen og følelsesmessige innlevelsen hans er noe enhver lytter vil lære å like.

www.mariusbeck.com

Jens Bredberg

Den svenske sangeren og låtskriveren Jens Bredberg har hørt på musikk hele livet, men startet først å synge og skrive sanger for bare noen få år siden. Han skriver sanger som er inspirert av kjærlighet og hverdagen generelt, og sangene reflekterer ofte emosjonelle perioder han selv har vært gjennom.

Jens ga ut sin første singel og musikkvideo ”Tiden är nu” i september 2013 og er nå aktuell med konserter i Skandinavia. Han er tilhenger av ideen om at musikk er et verktøy som kan ta deg verden rundt, til steder hvor man får møte og spille med nye mennesker.

Følg Jens på Facebook og Instagram @jensbredberg for å se de nyeste utgivelsene og hvor han spiller.

Lytt til “Tiden är nu” på Spotify or Wimp

www.jensbredberg.com
book@jensbredberg.com