Beste pris & ingen
skjulte avgifter.
Garantert.
Book SPA Book a Table Book Meeting Book Transport Buy Giftcard

VELKOMMEN TIL THIEF SPA

Der byen møter fjorden stjeler vi deg ut av hverdagen og inn i en verden av vann og velvære, ro og hvile.

THIEF SPA stjeler det beste fra spa-kulturer over hele verden og henter det hjem. I en intim atmosfære inspirert av norsk natur – skifer, mose, hav og nordisk lys – gjenskaper vi ritualer fra tyrkisk Hamam, marokkansk Rhassoul og tysk Aufguss.

THIEF SPA åpnet 14 mars 2014 og er på 800 kvadratmeter med et tolvmeters basseng, opplevelsesdusjer, flere typer saunaer, fem behandlingsrom, eget VIP-behandlingsrom for full make-over, en komplett skjønnhets-lounge, spa shop, gym og spa bar. Vi gjør oppmerksom på at det er 16-årsgrense i vårt spa alle dager.

thiefLuxury Spa Day

La oss stjele deg ut av hverdagen og inn i en verden av velvære, ro og hvile. Spadagen din inkluderer full tilgang til THIEF SPA, samt badekåpe, tøfler, håndkle, frukt og te, 50 minutters klassisk massasje og en herlig lunsj i THIEF FOODBAR

Kr 1295:- per person

thiefLuxury Spa Evening

Spakvelden din inkluderer full tilgang til THIEF SPA, samt badekåpe, tøfler, håndkle, frukt og te, 50 minutters klassisk massasje og avslutning med en 3-retters global skandinavisk opplevelse i THIEF FOODBAR.

Kr 1595:- per person