kr

Chris Medina & Eirik Næss THIEF TREE konsert

Chris Medina og Eirik Næss har i november/desember reist landet rundt og hold julekonserter med fulle hus og strålende omtaler. Den 15. Desember stopper de innom THE THIEF for å skape litt ekstra julestemning rundt THIEF TREE.

Minikonserten på THE THIEF kl. 17.00 – 17.15 vil være et utdrag fra Chris Medina og Eirik Næss sin julekonsert «EN JULEKONSERT».

Vi oppfordrer alle som kommer til å donere en julegave till THIEF TREE (Bring a gift to the THIEF TREE.)

Chris Medina ble verdenskjent da han i 2011 deltok i American Idol og i etterkant ble kjent med superhiten What Are Words, som toppet listene i bl.a. Norge i lange tider. Siden den gang har Chris holdt seg aktiv som artist og låtskriver med base i Norge. Han var nylig med i Århundrets stemme på TV2 og gjorde seg bemerket med flere flotte opptredener.

Eirik Næss er en norsk artist og musiker som blant annet er kjent fra sin trio BISÅN, samt fra deltakelse i Idol 2016 hvor han bemerket seg med flere minneverdige opptredener. Eirik har også jobbet på og av scenen med et bredt spekter av artister som Alan Walker, Ida Maria og Angelina Jordan. Han har også vært å se på TV i beste sendetid i programmer som Stjernekamp og Beat for Beat.

Booking
Meny
Norsk