kr

Gavekort

Et gavekort fra THE THIEF stjeler deg ut av hverdagen. Gavekort kan bruke som betalingsmiddel på hotellet, i Thief FoodBar, eller i Thief Spa. Gavekortet er enkelt å bestille og du velger selv leveringsmetode fra menyen. Gavekortet kan ikke veksles i kontanter og tapte gavekort erstattes ikke. Kortet er gyldig 1 år fra kjøpsdato. Dersom det er oppgitt feil adresse og vi får gavekortet i retur, vil et gebyr på 195,- påløpe. Vi tar kontakt for bekreftelse av adresse og eventuelt ny forsendelse.

NOK

Du blir nå videreført til Nets, en sikker betalingsløsning. Etter din betaling er gjennomført vil du bli komme tilbake til denne siden.

*DEN ULTIMATE GAVEN

Prisene på våre opplevelsespakker er dynamiske. Et gavekort av verdi på NOK 6500,- gir mulighet for kjøp av alle våre overnattingspakker eller rom (gjelder ikke suiter) på THE THIEF når som helst. Skulle prisen for pakken eller rommet være mindre enn verdien av gavekortet til NOK 6500,- når gavekortet er brukt, kan gjenstående beløp bli brukt på alle våre fasiliteter.


Ønsker du flere gavekort? mod@thethief.com.

Booking
Meny
Norsk
Newsletter image

Velkommen til vår helt nye hjemmeside.

Vil du følge oss på reisen videre?
Meld deg på våre fantastiske nyhetsbrev for å motta unike tilbud, kampanjer og de ferskeste nyhetene.

Melde deg på

Sender...

Takk skal du ha!

Du er nå registrert på vårt nyhetsbrev