kr

KARRIERE

Med Oslos råeste beliggenhet på Tjuvholmen stjeler THE THIEF sine besøkende ut av hverdagen, og inn i morgendagens hotellopplevelse. Sanselige inntrykk knyttet til kunst, design, gastronomi og velvære står i sentrum for hotellopplevelsen. THE THIEF er et livsstils hotell bygget på en bærekraftig grunntanke i Oslos mest fremover lente bydel.

Vi er stadig på jakt etter deg som vil behandle rockestjerner som gjester og gjester som rockestjerner.

 

THIEF ROOF SØKER DYKTIGE SERVITØRER OG BARTENDERE FOR SOMMERSESONGEN 2019

THIEF ROOF er THE THIEF Hotel sin takterrasse som tilbyr to food & beverage konsepter, THIEF ROOF BAR og THIEF ROOF GRILL. Baren byr på friske sommer cocktails og fantastisk stemning på Oslos tak mens restauranten byr på nydelig grillmat og andre sesongbaserte godbiter samt en uslåelig utsikt over Oslo fjorden.

Nå søker vi deg som behandler rockestjerner som gjester og gjester som rockestjerner. Vi ser etter dyktige servitører og bartendere med stor interesse for mat og drikke. Du må trives med å yte service i verdensklasse, og drives av å gjøre det umulige mulig. Vi søker personer som har masse energi, mot og begeistring. Du må være profesjonell og personlig i ditt møte med gjester og kollegaer. Service og kvalitet er en selvfølge for deg og du er fleksibel i arbeidstider.

Arbeidet er i hovedsak sesongbasert, det vil imidlertid være muligheter for fulltidskontrakt utover sommersesongen for den rette kandidaten.

Vi kan tilby deg ett meget spennende og kreativt miljø bestående av engasjerte og profesjonelle kollegaer på Norges mest omtalte lifestyle hotell.

Er Du den vi søker?

Send din søknad til oskar.kjellberg@thethief.com

Søknadsfrist – 15. februar

Tiltredelse: 10. april (sommersesong avsluttes 28. september)

 

Booking
Meny
Norsk