kr

KARRIERE

Med Oslos råeste beliggenhet på Tjuvholmen stjeler THE THIEF sine besøkende ut av hverdagen, og inn i morgendagens hotellopplevelse. Sanselige inntrykk knyttet til kunst, design, gastronomi og velvære står i sentrum for hotellopplevelsen. THE THIEF er et livsstils hotell bygget på en bærekraftig grunntanke i Oslos mest fremover lente bydel.

Vi er stadig på jakt etter deg som vil behandle rockestjerner som gjester og gjester som rockestjerner.

 

THE THIEF søker Sales Manager, 100% stilling

THE THIEF ser etter en ny salgsstjerne i teamet som ønsker en utfordrende stilling og sjansen til å utnytte sitt fulle potensial. Denne ressursen som blir ansatt som Sales Manager har en unik mulighet til å løfte hotellet til nye høyder. Vi ser etter en kandidat som kan representere THE THIEF utad gjennom profesjonell attitude samt personlig relasjon til kundene. Vi ønsker en ressurs som har forståelse av hva som innebærer 5 stjerners hotellopplevelse. Ditt hovedansvar vil være å jobbe aktivt med oppsøkende salg med hovedfokus på grupper og F&B events.

Stillingen passer bra til en med høy arbeidskapasitet, en som drives av resultater, og som ønsker å jobbe med de beste og som kan bidra til at THE THIEF befester sin posisjon som et av verdens beste hotell.

Ansvarsoppgaver

 • Jobbe med oppsøkende salg, hovedsakelig for grupper og event.
 • Finne nye og pleie eksisterende kunder gjennom godt planlagte kundemøter.
 • Delta på hotellets salgsmøter og rapportere egen fremdrift.
 • Resultatansvar for topplinje på losji, F&B og event
 • Relasjonsbygging igjennom strukturert CRM arbeid
 • Ansvar for det nordiske markedet.
 • Være en representant for hotellet i relasjon til samarbeidspartnere.

Personlige kvaliteter

 • Selvgående, resultatorientert og strukturert med gode kommunikasjonsevner.
 • Trives med høy aktivitet og kundekontakt i form av telefoner, møter, visninger og kundearrangement.
 • Nysgjerrig og alltid åpen for videreutvikling og læring.
 • Gode samarbeidsevner

Kompetansekrav

 • Erfaring fra B2B-salg
 • Gode norsk- og engelsk kunnskaper både skriftlig og muntlig
 • Erfaring innenfor hotell eller reiseliv er en fordel

Stillingen er basert i Oslo på hotellet THE THIEF og er en del av den kommersielle avdelingen på hotellet. Reising kan forekomme både innenfor og utenfor Skandinavia. Sales Manager rapporterer direkte til Director of Sales på THE THIEF.

 

For spørsmål om stillingen, kontakt:

Andrea Belck-Olsen

+47 479 59 409 | andrea.belck-olsen@thethief.com

Søknadsfrist: 28. Mai 2019

Tiltredelse: 1. August 2019 eller etter nærmere avtale

 

 

THIEF ROOF SØKER DYKTIGE SERVITØRER OG BARTENDERE FOR SOMMERSESONGEN 2019

THIEF ROOF er THE THIEF Hotel sin takterrasse som tilbyr to food & beverage konsepter, THIEF ROOF BAR og THIEF ROOF GRILL. Baren byr på friske sommer cocktails og fantastisk stemning på Oslos tak mens restauranten byr på nydelig grillmat og andre sesongbaserte godbiter samt en uslåelig utsikt over Oslo fjorden.

Nå søker vi deg som behandler rockestjerner som gjester og gjester som rockestjerner. Vi ser etter dyktige servitører og bartendere med stor interesse for mat og drikke. Du må trives med å yte service i verdensklasse, og drives av å gjøre det umulige mulig. Vi søker personer som har masse energi, mot og begeistring. Du må være profesjonell og personlig i ditt møte med gjester og kollegaer. Service og kvalitet er en selvfølge for deg og du er fleksibel i arbeidstider.

Arbeidet er i hovedsak sesongbasert, det vil imidlertid være muligheter for fulltidskontrakt utover sommersesongen for den rette kandidaten.

Vi kan tilby deg ett meget spennende og kreativt miljø bestående av engasjerte og profesjonelle kollegaer på Norges mest omtalte lifestyle hotell.

Er Du den vi søker?

Send din søknad til oskar.kjellberg@thethief.com

Søknadsfrist – 15. februar

Tiltredelse: 10. april (sommersesong avsluttes 28. september)

 

Booking
Meny
Norsk