kr

Om oss

En liten holme, et helt hav av opplevelser. Med Oslos råeste beliggenhet stjeler THE THIEF sine besøkende ut av hverdagen.

Tjuvholmen – bydelen som en gang var åsted for kriminell og lyssky virksomhet – gjenoppstår nå som Norges kraftsentrum for internasjonal samtidskunst og det gode byliv i sjøkanten.

Restauranter av internasjonalt kaliber, hyggelige spiserier og kvalitetsgallerier ligger side om side i bilfrie gater og torg. Det nye Astrup Fearnley Museet, tegnet av den italienske stjernearkitekten Renzo Piano, er hotellets nærmeste nabo.

THE THIEF speiler sine omgivelser. Fra takterrassen kan du nyte utsikten over fjorden; innendørs byr hotellets egen kunstkurator Sune Nordgren på inspirerende og kanskje overraskende estetiske opplevelser. Rommene er innredet med designmøbler fra nasjonale og internasjonale kvalitetsprodusenter utvalgt av interiørarkitekt Anemone Wille Våge. Bygget er tegnet av Mellbye arkitekter.

Hotellets restaurant THIEF RESTAURANT serverer det beste av lokale råvarer. Og i sommerhalvåret kan gjestene nyte forfriskninger med utsikt på hotellets takterrasse THIEF ROOF.

På THE THIEF behandler vi rockestjerner som gjester og gjester som rockestjerner. Vi sverger til kvalitet, dyrker detaljer og strekker oss for å overraske deg som gjest. Slik skaper vi hotellopplevelser.

THE THIEF er et livsstilshotell bygget på en grunntanke om bærekraft og lokale kvaliteter i Oslos mest fremoverlente bydel.

THE THIEF er et kontantfritt hotell. Vi foretrekker at våre gjester benytter elektroniske betalingsløsninger og sammen setter vi rammevilkårene for fremtiden. Dette vil gi deg som forbruker større frihet og trygghet.

Booking
Meny
Norsk