kr

Events

UFORGLEMMELIGE DAGER

Vi tilbyr ekspertise og eksklusive lokaler for ethvert event. Ta med din anledning til vårt største lokale, Fjord, med egen takterrasse med utsikt over byen og sjøen. Vår skreddersydde service og erfarne mannskap har hjulpet internasjonale merkevarer til å holde uforglemmelige lanseringer og arrangementer. La oss gjøre din store dag til en innbringende suksess.

KONTAKT OSS 360 VISNING

THIEF ROOF BAR

THIEF ROOF er en oase med utsikt mot Holmenkollen.  Takterrassen er åpen fra april og utover høsten med værforbehold. Det finnes både dårlig vær og dårlige klær! I år har vi derfor satt opp justerbare, – glassvegger, varmelamper og tak dersom værgudene skulle være i dårlig humør. I sitteseksjonen serverer vi enkle småretter som du kan nyte i sammenheng med sommerinspirert musikk. Våre nedkjølte pre-batched, – og signaturcocktails er også sterkt anbefalt. Taket er det perfekte stedet for avslapning for våre «venner og familie» med en internasjonal tvist.

LES MER

THIEF ROOF GRILL

Med nye glassvegger, tak og varmelamper får vi Oslos råeste restaurant – og event arena. Vi kommer til å ha åpent fra rett over påske til sent på høsten. Med blant annet sitteplasser til over 100 gjester kommer THIEF FOODBAR GRILL til å bli den perfekte plassen for alle typer eventer og middager med sin unike beliggenhet og uforglemmelige utsikt. Vi gleder oss stort til å ha denne oasen åpen store deler av året for våre gjester. Vi ser frem til å ønske dere hjertelig velkommen!

LES MER

FJORD

Med direkte utgang til takterrasse med utsikt over fjorden har dette møterommet fått det åpenbare navnet Fjord.

Store vindusflater bringer utsikten inn i rommet. Delikat lyssetting og beplantning bidrar til en intim atmosfære som gjør møterommet egnet til private middager på kveldstid.

Personlig service, full diskresjon og alle tekniske fasiliteter er en selvfølge.

LES MER

Tyveholmen

Tyveholmen er et elegant og intimt selskapslokale som passer perfekt for de spesielle anledningene, enten det dreier seg om en avtalesignering, styremøte eller privat middag. Vi legger rammene for å sikre den beste servicen og kvaliteten for deg og dine gjester. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale med vår salgsavdeling.

LES MER

Havnehagen

I Havnehagen råder en lun og livlig atmosfære. Det skjermede området innerst i restauranten har privat inngang, og egner seg både for mingling og bordsetting. Med direkte utgang til terrassen er det perfekt å starte eventet med en velkomstdrink utendørs. Vi tilrettelegger også for fingermat, BBQ-buffet eller bordsetting på terrassen i sommermånedene.

Med personlig service og skreddersøm vil vi skape et minneverdig event for deg og dine gjester. Havnehagen gir en flott ramme til alt fra lanseringer til markeringer og private selskap. Velkommen!

LES MER

Thief Spa Booking

  • Hidden
  • Please be aware that this is a REQUEST and submission of this form does not guarantee your spa reservation. After you submit the form, one of our staff will contact you shortly to complete your request based on availability. If you need faster assistance, please contact our team directly at +47 24 00 40 50 or [email protected]

Booking
Meny
Norsk