kr

SPA Fasiliteter

THIEF SPA

THIEF SPA

Der byen møter fjorden stjeler vi deg ut av hverdagen og inn i en verden av vann og velvære, ro og hvile. THIEF SPA har hentet inspirasjon fra det beste av spa-tradisjoner rundt om i verden og skapt en atmosfære som er en hyllest til den norske naturen – med elementer som skifer, mose, hav og det karakteristiske nordiske lyset. Med fantastiske produktserier har vi satt sammen en rikholdig spameny for hudforbedring, ny glød og nytelse.
Velkommen til oss!

“SENSORY SKY”-DUSJER

“SENSORY SKY”-DUSJER

Våre kvalitetsdusjer «sensory sky» fra dornbracht gir en opplevelse for sansene: vann i form av tropedusj, fossefall og massasjestråle, lys og dufter.

12-meters basseng

12-meters basseng

Len deg tilbake under stjernehimmelen i THIEF SPA 12-meters basseng mens båtene glir forbi i Oslofjorden utenfor vinduene. Bassenget har motstrømseffekt og et fargespill som har terapeutisk virkning.

DAMPBADSTUE

DAMPBADSTUE

Dampbadstuer er kjent for sine terapeutiske virkninger – det er rensende, helende og mykgjørende. Dampen åpner hudens porer og er sunn for lunger og respirasjon. Midt i badstuen står en saltkrystall som gir behagelig luft og lukt.

FINSK BADSTUE

FINSK BADSTUE

Finn roen i vår klassisk finske badstue

FJORDEN

FJORDEN

Fjorden er vår nærmeste nabo, og ligger I tøffelavstand fra THIEF SPA. Et sjøbad stimulerer blodsirkulasjonen og skjerper sansene.
Vi har tilgang på både badebrygge og strand.

Behandlinger

Behandlinger

Vi hjelper deg å velge den behandlingen som svarer best på dine behov.

SPA SHOP

SPA SHOP

I vår spashop har vi et rikt utvalg av produkter fra håndplukkede kvalitetsmerker. Kom innom og få inspirasjon, råd og veiledning om hvilke produkter som passer best for deg.

Velkommen!

THIEF GYM

THIEF GYM

Kun tilgjengelig for hotellets gjester og medlemmer. Det er fri tilgang for hotellets gjester hele døgnet. Medlemmer har tilgang i ordinære åpningstider.

Våre produkter

Natura Bissé

Natura Bissé

Den spanske high end-serien Natura Bissé ble opprinnelig laget for spamarkedet. Gjennom snart 40 år har Natura Bissé forent ingredienser fra naturen med avansert teknologi og innovasjon. Serien består av utsøkte ingredienser som er nøye testet og dokumentert, og som raskt gir synlige og merkbare resultater. Natura Bissé tilbyr opplevelser og behandlinger, helt unike for serien.

THE ZO SKIN HEALTH RANGE

THE ZO SKIN HEALTH RANGE

Produktserien ZO Skin Health er utviklet av Dr. Zein Obagi, en av verdens fremste dermatologer. Dr. Obagis filosofi er å bygge opp og styrke huden slik at hudcellene fungerer optimalt. Derfor er retinol (A-vitamin) en nøkkelingrediens i den resultatorienterte serien. Det er vitenskapelig dokumentert at retinol bekjemper aldringstegn. Ved hjelp av avansert teknologi kombinerer produktserien virkestoffet med peptider og antioksidanter for en effektiv hudforbedring.

BABOR

BABOR

I mer enn 60 år har BABOR vært en pionér innen profesjonell hudpleieforskning, og merket står for tysk kvalitet. Produktseriens spa-filosofi bygger på helhetstenkning, harmoni og naturens kraft. Produktene inneholder nærende ingredienser fra kildevann, leire og andre aktive stoffer. BABOR kombinerer nyskapende formler med eksklusive behandlingsmetoder for å gi enestående resultater og en unik opplevelse.

Thief Spa Booking

  • Hidden
  • Please be aware that this is a REQUEST and submission of this form does not guarantee your spa reservation. After you submit the form, one of our staff will contact you shortly to complete your request based on availability. If you need faster assistance, please contact our team directly at +47 24 00 40 50 or [email protected]

Booking
Meny
Norsk