kr

SPA Fasiliteter

THIEF SPA

THIEF SPA

Der byen møter fjorden stjeler vi deg ut av hverdagen og inn i en verden av vann og velvære, ro og hvile.
THIEF SPA har hentet det beste fra spa-kulturer over hele verden. I en intim atmosfære inspirert av norsk natur – skifer, mose, hav og nordisk lys – gjenskaper vi ritualer fra tyrkisk hamam, marokkansk rhassoul og tysk aufguss. Med fantastiske produktserier har vi satt sammen en rikholdig spameny for hudforbedring, ny glød og nytelse.
Velkommen til oss!

“SENSORY SKY” DUSJER

“SENSORY SKY” DUSJER

Våre kvalitetsdusjer «sensory sky» fra dornbracht gir en opplevelse for sansene: vann I form av tropedusj, fossefall og massasjestråle, lys og dufter.

12-METERS Basseng

12-METERS Basseng

Len deg tilbake under stjernehimmelen i THIEF SPA 12-meters basseng mens båtene glir forbi i Oslofjorden utenfor vinduene. Bassenget har motstrømseffekt og et fargespill som har terapeutisk virkning.

THIEF RHASSOUL | DAMPBADSTUE

THIEF RHASSOUL | DAMPBADSTUE

Rhassoul er en marokkansk spatradisjon vi har tatt hjem. Rhassoul er en vulkansk leire som er hentet fra foten av Atlasfjellene. Den er viden kjent for sine terapeutiske virkninger: rensende, helende og mykgjørende. Behandlingen foregår i THIEF SPAs dampbadstue og starter med en effektiv saltskrubb for å klargjøre huden. Deretter påføres den terapeutiske leiren. Etter 15 minutter skylles leiren automatisk av ved hjelp av varme tropedusjer i taket.

Alle gjester i THIEF SPA er velkomne til å besøke vår dampbadstue.

THIEF AUFGUSS | FINSK BADSTUE

THIEF AUFGUSS | FINSK BADSTUE

Aufguss er et tysk ord som betyr å helle. Vår Aufguss-mester gir deg en uforglemmelig badstueopplevelse som du ikke får noe annet sted. Mesteren heller vann og eteriske oljer på de varme steinene i badstuen. Ved hjelp av ulike håndkleteknikker fordeles den varme dampen og oljenes duft godt i rommet, og gir deg helsefordeler som økt blodsirkulasjon og økt energinivå. Det fokuseres også på Dr. Kneipps metode – variasjon mellom kaldt og varmt – en anerkjent behandlingsform som virker svært stimulerende på immunforsvaret.

Alle gjester i THIEF SPA er velkomne til å besøke vår finske badstue.

THIEF HAMMAM

THIEF HAMMAM

Hamam er et tyrkisk baderituale som bygger på eldgamle tradisjoner. Frem til det ble normalt med baderom i de private hjem, oppsøkte man det lokale hamamet for kroppsvask og pleie. I tillegg var det et sosialt møtested.

På den oppvarmede hamambenken i THIEF SPA starter terapeuten en grundig kroppsskrubb som effektivt renser huden, fjerner døde hudceller og øker blodsirkulasjonen. Deretter følger en rituell påføring av varmt såpeskum, og lett skummassasje etterfulgt av hodebunnsmassasje. Etter behandling vil du kjenne deg fullstendig avslappet, og huden har en frisk, ny glød.

Hamamet har duo-benk for de som vil gjøre ritualet sammen.

FJORDEN

FJORDEN

Fjorden er vår nærmeste nabo, og ligger I tøffelavstand fra thief spa. Et sjøbad stimulerer blodsirkulasjonen og skjerper sansene.
Vi har tilgang på både badebrygge og strand.

Behandlinger

Behandlinger

Vi hjelper deg å velge den behandlingen som svarer best på dine behov.

SPA SHOP

SPA SHOP

I vår spashop har vi et rikt utvalg av produkter fra håndplukkede kvalitetsmerker. Kom innom og få inspirasjon, råd og veiledning om hvilke produkter som passer best for deg.

Velkommen!

THIEF GYM

THIEF GYM

Kun tilgjengelig for hotellets gjester og medlemmer. Det er fri tilgang for hotellets gjester hele døgnet. Medlemmer har tilgang i ordinære åpningstider.

Våre produkter

Natura Bissé

Natura Bissé

DEN SPANSKE HIGH END-SERIEN Natura Bissé ble opprinnelig laget for spamarkedet.
Gjennom snart 40 år har Natura Bissé forent ingredienser fra naturen med avansert teknologi og innovasjon. Serien består av utsøkte ingredienser som er nøye testet og dokumentert, og som raskt gir synlige og merkbare resultater. Natura Bissé tilbyr opplevelser og behandlinger, helt unike for serien.

THE ZO SKIN HEALTH RANGE

THE ZO SKIN HEALTH RANGE

PRODUKTSERIEN ZO SKIN HEALTH er utviklet av Dr. Zein Obagi, en av verdens fremste dermatologer. Dr. Obagis filosofi er å bygge opp og styrke huden slik at hudcellene fungerer optimalt. Derfor er retinol (A-vitamin) en nøkkelingrediens i den resultatorienterte serien. Det er vitenskapelig dokumentert at retinol bekjemper aldringstegn. Ved hjelp av avansert teknologi kombinerer produktserien virkestoffet med peptider og antioksidanter for en effektiv hudforbedring.

BABOR

BABOR

I MER ENN 60 ÅR HAR BABOR VÆRT EN PIONÉR innen profesjonell hudpleieforskning, og merket står for tysk kvalitet. Produktseriens spa-filosofi bygger på helhetstenkning, harmoni og naturens kraft. Produktene inneholder nærende ingredienser fra kildevann, leire og andre aktive stoffer. BABOR kombinerer nyskapende formler med eksklusive behandlingsmetoder for å gi enestående resultater og en unik opplevelse.

Carita

Carita

MED VERDIENE PREMIUM, PROFESJONALITET OG PERSONIFISERING har Carita gjort en forskjell for flere generasjoner kvinner, og etter hvert menn, siden oppstarten i Paris for mer enn 70 år siden. Alle produktene i serien motvirker aldring uansett hudtype, samtidig som huden balanseres og pleies. Ansiktskonturene blir fastere og huden får ny, strålende glød. Carita vektlegger optimale effekter, men også nydelige plantedufter, silkemyke konsistenser og lekkert design.

Thief Spa Booking

  • Hidden
  • Please be aware that this is a REQUEST and submission of this form does not guarantee your spa reservation. After you submit the form, one of our staff will contact you shortly to complete your request based on availability. If you need faster assistance, please contact our team directly at +47 24 00 40 50 or [email protected]

Booking
Meny
Norsk