kr

Foto: Per Heimly

THIEF ART Space & Pop-up store

Kunst til inntekt for Røde Kors, Nettverk etter soning

The Thief har siden åpningen av hotellet i 2013 støttet Røde Kors arbeidet Nettverk etter soning. Overskuddet av denne Pop-up salgsutstillingen går til inntekt for dette viktige arbeidet, hvor straffedømte som er på vei tilbake til samfunnet, får hjelp til å etablere et nytt liv etter endt soning.

En av Norges fremste samtidskunstnere, nittiårs jubilanten Håkon Bleken, støtter også opp under dette arbeidet. Foruten å bidra med egnen grafikk til denne utstillingen, har også Hadeland Glassverk har i samarbeid med Røde Kors og fått lov til å bruke et av hans grafiske arbeider bildet «Vond dag» og laget eksklusive håndlagede produkter i et begrenset opplag med dette motivet.

Heimly & Dahlberg er et nytt samarbeid mellom fotograf Per Heimly og kunsthåndverker Mats Dahlberg, der de kombinerer sine kunnskaper og utrykk for å skape noe nytt og helt unikt. Med spesialkompetanse på hvert sitt felt, har de valgt å kombinere deres unike stilarter innen fotografi og tre og metall. Begge har gjentatte ganger engasjert seg, og støtter opp under arbeidet til Nettverk etter soning. På denne utstillingen viser de for første gang frem Heimly & Dahlberg håndlagede kunstobjekter, som serveringsbrett og kunstbilder med håndlagde rammer, der hvert objekt har sin unike utforming.

Alle kunstverk som stilles ut kan kjøpes.

Onsdag 20/3
18.00 Åpning av POP-UP store & THIEF ART Space med Håkon Bleken, Per Heimly og Mats Dahlberg
18.30 Artist talk med host Dominic Gorham
19.00 Konsert med Mats Petrus Dahlberg

THIEF ART Space utstilling og POP-UP store vil stå på THE THIEF fra 20 mars – 30. april.

 

PRISLISTE

 

Håkon Bleken

Håkon Bleken (født 1929) er en av Norges fremste samtidskunstnere, representert i sentrale gallerier og museer, med omfattende utsmykningsoppgaver.
Som kunstner veksler Håkon Bleken mellom medier som maleri, collage, litografi og kulltegning. I det offentlige er han en kjent debattant og skribent med et sterkt politisk engasjement. Dette kan også leses i mange av verkene hans. Få, eller ingen nålevende kunstnere i Norge kan skilte med en lengre karriere enn Bleken. Flere av arbeidene hans er for lenge siden skrevet inn i kunsthistorien. Selv i en alder av snart nitti år jobber han fremdeles på en måte som definerer ham som en vital samtidskunstner i dag.

Per Heimly

Norsk kunst-, mote- og reklamefotograf.
Heimly har jobbet for en rekke internasjonale magasiner som Elle, GQ, Playboy og Harper Bazar og har hatt en rekke store utstillinger både i Norge og i utlandet. Han er kjent for sin ekspressive og symbolske stil.

Mats Petrus Dahlberg

Svensk kunst og håndverker og musiker. Jobber tett med interiørarkitekter og med en rekke avanserte og prestisjefulle oppdrag i Europa og USA.
Dahlbergs spesialitet er å få frem naturtoner og han har utviklet sine helt egne unike pigmenteringsteknikker for farging av tre, som han kaller Shades of Nature.

Nettverk etter soning – Oslo Røde Kors

Nettverk etter soning er Norges største ettervernstiltak for straffedømte og deres barn, og har i løpet av de siste 15 årene utviklet et omfattende tilbud til de vi hjelper. Tilbudet er for mennesker som ønsker hjelp til å fylle fritiden med meningsfylte aktiviteter, og som ønsker å bygge nye sosiale nettverk som ikke er preget av rus og kriminalitet. Gjennom frivillig innsats og aktiviteter får deltakerne trent sosiale ferdigheter, økt sin sosiale kompetanse og økt mulighet til å etablere nye og sunne sosiale nettverk.
Gjennom å bekjempe ensomhet og utenfor skap forebygger vi ny kriminalitet. Tilbudet omfatter blant annet, en-til en oppfølging, aktiviteter på fritiden, arbeidstrening og hjelp med å skaffe arbeid, gjeldsrådgivning og et eget prosjekt for unge løslatte. I 2017 åpnet Røde Kors Norges første Tilbakeføringssenter i Oslo. Målet er å samle mest mulig hjelp på ett sted. Foruten Nettverk etter soning sine enge tilbud er nå NAV, Oslo voksenopplæring og en radio produsent som ved hjelp av innsatte og løslatte lager radioprogrammer, representert i dette senteret.

Thief Spa Booking

  • Hidden
  • Please be aware that this is a REQUEST and submission of this form does not guarantee your spa reservation. After you submit the form, one of our staff will contact you shortly to complete your request based on availability. If you need faster assistance, please contact our team directly at +47 24 00 40 50 or [email protected]

Book now
Menu
English