Book SPA Book a Table Book Meeting

Møter

Tidløs eleganse i Oslos mest fremoverlente bydel, er rammen for ethvert møte på THE THIEF. Vi har fem styrerom av ulik størrelse og arrangerer møter og seminarer for 2–50 personer.

Størst er FJORD, vårt møterom med egen takterrasse som har fantastisk utsikt over byen og fjorden. For større møter og konferanser samarbeider vi med blant andre Astrup Fearnley Museet, Cafe de Concert og Sjømagasinet.

Varme farger preger interiørdesignet, og mørke paneler utgjør en spennende kontrast til store glassflater med lys og utsikt. Alle møterom har møbler og dekor designet av norske og internasjonale toppdesignere. Rommene har en personlig og intim atmosfære, og er utsmykket med håndplukket kunst. Hit kan man trygt ta med seg kresne møtedeltakere.

Personlig service, full diskresjon og alle tekniske fasiliteter er en selvfølge.

THIEF Møtepakke

Invitér til møte i elegante og fjordnære omgivelser på THE THIEF. Vi tilbyr møtepakke med lunsj og topp utstyrt møterom på Tjuvholmen i Oslo.

  • Møterom på THE THIEF
  • Lunsj
  • Pauseservering:
  • – frukt og bakverk
  • – Voss vann
  • – Nespresso kaffe
  • – Jing te
  • – Sjokolade & snacks

Pris fra kr 1.295,- pp

Kontakt oss for å bestille møtepakke: stay@thethief.com

Pipervika

Romslig møterom med en personlig og intim atmosfære, mulighet for kinovisning og alle tekniske fasiliteter.

Møterommet har sitt navn etter Pipervika, en bukt i Oslofjorden som fører inn mot Oslo Rådhus, mellom Akershus festning og Aker Brygge og Tjuvholmen.

Personlig service, full diskresjon og alle tekniske fasiliteter er en selvfølge. Pipervika er et av våre største in-house møterom. Har din virksomhet behov for mer plass samarbeider vi med blant andre Astrup Fearnley Museet, Cafe de Concert og Sjømagasinet.

FJORD

Med direkte utgang til takterrasse med 360 graders utsikt over fjorden har dette møterommet fått det åpenbare navnet Fjord.

Store vindusflater bringer utsikten inn i rommet. Delikat lyssetting og beplantning bidrar til en intim atmosfære som gjør møterommet egnet til private middager på kveldstid.

Personlig service, full diskresjon og alle tekniske fasiliteter er en selvfølge.

Dokken | Fru Krogh | Holmen

Alle tre styrerommene har flott utsikt til kanalene på Tjuvholmen. Med sine varme farger og intime stemning fungerer rommene også som chambre séparée på kveldstid, perfekt for private middager. Personlig service, full diskresjon og alle tekniske fasiliteter er en selvfølge.

Dokken

Dokken er oppkalt etter bukta mellom Tjuvholmen og Aker brygge, som i dag heter Dokken. Opprinnelig het denne passasjen Rakkerbukten og senere Tyveholmsbukten.

Fru Krogh

Fru Krogh, som har gitt navn til dette styrerommet, var grunneieren av Tjuvholmen i en periode på slutten av 1700-tallet.

Holmen

Styrerommet er oppkalt etter Holmen, der Akers mekaniske verksted lå fra 1854 og der Aker brygge ligger i dag. I bukta mellom Holmen og Tjuvholmen var det i 1876 båthavn (Holmens båtforening).

Events

THE THIEFs beliggenhet på Tjuvholmen skaper en helt spesiell ramme for alle arrangementer, enten det er private selskaper eller andre tilstelninger.

Direkte sjøadgang sentralt i byen åpner for et hav av muligheter. Astrup Fearnley Museet, et av Nord-Europas flotteste kunstmuseer, er hotellets nærmeste nabo.

Restauranten komponerer meny etter ønsker og behov, fra fingermat til flere retters lunsj eller middag, alltid bygget på lokale kvalitetsråvarer.

I vår restaurant serveres lunsj/middag for opptil 80 personer. For arrangementer som krever større plass, samarbeider vi med blant andre Astrup Fearnley Museet, Cafe de Concert og Sjømagasinet.

THE THIEF tilrettelegger for dine behov og sørger for planlegging og sikker gjennomføring. Diskresjon og personlig service er en selvfølge.

For bestilling av arrangement, vennligst kontakt vår salgsavdelning.

Kontakt:
stay@thethief.com
+47 24 00 40 00