Beste pris & ingen
skjulte avgifter.
Garantert.
Book SPA Book a Table Book Meeting Book Transport Buy Giftcard

FRU K

I verdens beste sjømathovedstad rendyrker Fru K nærheten til havet. Nå står K-en også for «kjøttfri».
Restauranten har justert menyen, interiøret og profilen. Nå er hovedinngangen til Fru K fra sjøsiden.
Dere vil under et besøk hos Fru K få presentert nye varianter av kjente retter, og få helt nye kulinariske bekjentskaper i nordiske omgivelser.
Smak deg gjennom våre menyer, som fletter sammen klassiske norske råvarer med nyskapende smaksopplevelser.

Book a table

thiefFOODBAR

THIEF FOODBAR har blitt hotellets hjerte og sjel. Det merkes ikke bare på det nye interiøret, den avslappede industrielle følelsen og den litt varmere musikkprofilen.
Menyen er også oppgradert til en global skandinavisk opplevelse.
Forvent ferdigmikset cocktails på flaske, sammen med lekre snacks og deilig fast food.
Hovedretter med sesongens beste kjøtt, fisk og tilbehør. Som de beste vertene alltid gjør, serverer vi også barnslige desserter som setter et smil om munnen på gjestene våre.

Lunsj Meny
Middag Meny
Book a table

thiefROOF

Thief Roof er et unikt sted med utsikt mot Holmenkollen. Takterrassen er åpen fra slutten av april til september med forbehold om været. Nedkjølte pre-batched,- og signaturcocktails kommer sterkt anbefalt. I sitteseksjonen serverer vi enkle småretter som du kan nyte i samråd med sommerinspirert musikk. Taket er det perfekte stedet for avslapning for våre «venner og familie» med en internasjonal tvist. For å komme til taket tar du heisen til 09 etg, ta første til venstre.

Åpningstider>>

Meny

thiefBAR

THIEF BAR er et levende møtested for Oslofolk og hotellgjester fra hele verden. Vår Master of the Bar dyrker solid håndverk og benytter råvarer av topp kvalitet. THIEF BAR har stjålet inspirasjon fra historien og verdens metropoler – og tilført noe helt eget. Hver cocktail har sin historie.
Kom, smak og hør. Velkommen!

>> Les mer
>> Åpningstider

Book a table