kr

THIEF SPA Meny

KROPP | ANSIKT | GRUPPER

THIEF Classic Massage

THIEF Classic Massage

50 minutter NOK 1145
75 minutter NOK 1695
100 minutter NOK 2195

SEND FORESPØRSEL

THIEF Rygg & Nakke Massasje

THIEF Rygg & Nakke Massasje

NOK 755

SEND FORESPØRSEL

D-Stress

D-Stress

NOK 1295

En luksuriøs kroppsbehandling fra Natura Bissé. Behandling av rygg, nakke og ansikt som tilfører oksygen. Behandlingen renser og fukter de utvalgte områdene, samtidig som den får huden din til å slappe av gjennom behagelig ro og velvære.

SEND FORESPØRSEL

Lomi Juma

Lomi Juma

fra NOK 1595

Denne kroppsbehandlingen fra Natura Bissé forbedrer mikro-sirkulasjonen og gjenoppretter balanse og harmoni mellom kropp og sjel. En reise til en fredelig oase for å stresse ned og oppnå både fysisk og mentalt velvære.

SEND FORESPØRSEL

Thief Moisty

Thief Moisty

NOK 1695

Føles huden grå og gusten? THIEF MOISTY er veien til fresh hud med glød og myk struktur. Vi fjerner skånsomt døde hudceller, pakker deg så inn i mykgjørende maske og avslutter behandlingen med 25 minutter deilig massasje av rygg & nakke.

SEND FORESPØRSEL

Thief Muddy

Thief Muddy

NOK 1695
Uten massasje 50 MIN NOK 1295,-

Den ultimate restitusjonsbehandlingen for hele kroppen. Varm salt & olje-peeling etterfølges av deilig oppvarmet leireinnpakning som gir huden en dypere rens. Denne svært effektive og sirkulasjonsøkende behandlingen, avsluttes med en beroligende og 25 minutters avslappende rygg og nakkemassasje for ditt velvære.

SEND FORESPØRSEL

Thief Of Algae

Thief Of Algae

NOK 1695

Vår ultimate alge-innpakning som gir deg følelsen av å gå ned en størrelse på få minutter. Denne behandlingen passer spesielt godt hvis du skal inn i den lille sorte eller bare ønsker å føle deg som en superstar. Dette er en energibombe av de sjeldne hvor du renses fra topp til tå. En ultimat kroppsbehandling som inneholder salt & oljepeeling, algeinnpakning og en oppkvikkende hodebunnsmassasje.

SEND FORESPØRSEL

Thief Hips Don’t Lie

Thief Hips Don’t Lie

NOK 1195

THIEF SPAs egen cellulite-signaturbehandling. Terapeuten mumifiserer deg i bandasjer med effektive ingredienser som kan virke sirkulasjonsøkende, glattende og drenerende på hudoverflaten. Vi anbefaler dette som kurbehandling for optimalt resultat. Hvor godt resultat du får, avhenger av livsstil, kosthold og sunne daglige rutiner.

SEND FORESPØRSEL

KROPP | ANSIKT | GRUPPER

Red Carpet – Diamond Life Infusion

Red Carpet – Diamond Life Infusion

NOK 2355

Ansiktsbehandling fra Natura Bissé. Bevarer ungdommeligheten i huden og bremser aldringsprosessen. Reduserer fine linjer og rynker, og gjenoppretter en foryngende energi i alle nivåer i huden. Bremser for tidlig aldring av huden dramatisk samtidig som huden gjenvinner elastisiteten og fastheten.

SEND FORESPØRSEL

Facelift Optimizer

Facelift Optimizer

NOK 2995

Denne ansiktsbehandlingen fra Natura Bissé gir huden et synlig løft etter bare én behandling med nyskapende ingredienser.
Et alternativ til kirurgisk behandling som gir huden alle fordelene som en mikroinjeksjon gir, uten nevrotoksiner. Huden får et synlig løft etter bare én behandling på grunn av nyskapende høykonsentrerte ingredienser.

SEND FORESPØRSEL

The 3d Collagen Shock

The 3d Collagen Shock

NOK 1495

Denne nyskapende ansiktsbehandlingen fra Natura Bissé gir et enestående løft samtidig som huden blir utrolig glatt og fyldig.
Forsterkende behandling med tre typer kollagen med ulike molekylvekter (høy, middels, lav) som skulpturerer og definerer ansiktskonturene dine, forbedrer hudens tetthet og bevarer fuktigheten. Denne nyskapende ansiktsbehandlingen gir et enestående løft samtidig som huden blir utrolig glatt og fyldig.

SEND FORESPØRSEL

The Citrus Essence

The Citrus Essence

NOK 1295

Denne kraftige ansiktsbehandlingen med antioksidanter fra Natura Bisse styrker huden din med C-vitamin.
En kraftig antioksidantbehandling som styrker huden din med C-vitamin. Denne næringsrike behandlingen vekker alle sansene, stimulerer kollagenproduksjonen, demper betennelse og gir huden en intens fuktighet som får den til å stråle.

SEND FORESPØRSEL

Zo Stimulation Peel

Zo Stimulation Peel

NOK 1395

Ansiktsbehandling fra Zo Skin Health som fjerner døde hudceller, bidrar til å jevne hudtonen og styrke hudens nivåer av elastin og kollagen.

Dr. Zein Obagi’s Stimulation Peel kombinerer tre effektive syrer med aktive ingredienser for å øke eksfolieringen. Fjerning av døde hudceller bidrar til å jevne hudtonen og styrke hudens nivåer av elastin og kollagen. Resultatet er en sunnere hud med glød. ZO Stimulation Peel passer godt både som en partypeel og som en kur for mer langvarig resultat

SEND FORESPØRSEL

Zo Deep Cleanse

Zo Deep Cleanse

NOK 1325

Ansiktsbehandling fra Zo Skin Health med kraftige antioksidanter og anti-inflammatoriske ingredienser skal beskytte huden din mot fremtidige skader.
Dette er en effektivisering av den klassiske dyprensen. Med ekstra eksfoliering og aktiverende serum fjernes grå og gusten hud. Resultatet er en ren, myk og glødende hud. Kraftige antioksidanter og anti-inflammatoriske ingredienser skal beskytte huden din mot fremtidige skader.

SEND FORESPØRSEL

Zo Signatur Treatment

Zo Signatur Treatment

NOK 1895

Denne helhetlige ansiktsbehandlingen fra Zo Skin Health styrker cellefornyelsen og bekjemper fine linjer og rynker.

ZO Signatur Treatment er hudforyngelse i kombinasjon med utrensing og avslappende massasje. Denne helhetlige behandlingen styrker cellefornyelsen og bekjemper fine linjer og rynker. I tillegg bedres hudtone og tekstur. Resultatet er en klar hud med glød.

SEND FORESPØRSEL

Thief Classic Facial

Thief Classic Facial

NOK 1145

En klassisk ansiktsbehandling fra BABOR som inneholder grundig rens, peeling og maske etter hudtype.

En klassisk ansiktsbehandling som inneholder grundig rens, peeling og maske etter hudtype. Våre terapeuter avgjør hva huden trenger mest for at du skal få den effekten du ønsker.

SEND FORESPØRSEL

Men Only

Men Only

NOK 1145

Ansiktsbehandling fra BABOR som inkulderer rens, peeling og maske som motvirker inngrodde hår.

Laget FOR menn AV menn, og skreddersys etter hudens behov. Inkluderer rens, peeling og maske som motvirker inngrodde hår. Etterlater huden forfrisket, ren og vital.

SEND FORESPØRSEL

Thief Power Ageing

Thief Power Ageing

NOK 1995

Denne luksuriøse ansiktsbehandlingen fra BABOR setter fokus på løft, spenst og smidighet i kombinasjon med velvære og total avslapping.
Luksuriøs behandling som setter fokus på løft, spenst og smidighet i kombinasjon med velvære og total avslapping. Behandlingen inkluderer rens, peeling og maske som gir en følelse av glattere hud, samt spesialmassasje av hodebunn, ansikt og nakke. Behandlingen inkluderer også forming og farge av bryn.

SEND FORESPØRSEL

Thief Hollywood Style

Thief Hollywood Style

NOK 1695

Luksuriøs ansiktsbehandling fra BABOR som setter fokus på løft, spenst og smidighet i kombinasjon med velvære og total avslapping.
Behandlingen inkluderer rens, peeling og maske som gir en følelse av glattere hud, samt spesialmassasje av hodebunn, ansikt og nakke.

SEND FORESPØRSEL

Fillderma Hyaluronic Acid Filler

Fillderma Hyaluronic Acid Filler

fra NOK 5000

Ansiktsbehandling fra Sesderma. Microfiller er den perfekte fuktighetsbehandling og gir umiddelbart og synlig resultat i kombinasjon med microneedling.
Microfiller er det siste nye i kombinasjon med microneedling. Ønsker du en hyaluronsyrefiller som injiseres uten arrdannelse og jevnt fordelt for mest naturlig resultat? Microfiller er den perfekte fuktighetsbehandling og gir umiddelbart og synlig resultat i kombinasjon med microneedling.

SEND FORESPØRSEL

KROPP | ANSIKT | GRUPPER

Thief Rhassoul

Thief Rhassoul

fra 495

Rhassoul er en marokkansk spatradisjon vi har tatt hjem.Navnet Rhassoul stammer fra en vulkansk leire fra foten av Atlasfjellene, viden kjent for sin virkning. Behandlingen foregår i THIEF SPAs dampbadstue og starter med en effektiv saltskrubb for å klargjøre huden. Deretter påføres den terapeutiske leiren som er 100 prosent organisk. Leiren virker utrensende, helende og mykgjørende. Den viser gode resultater på ulike hudlidelser, og kan også brukes i hår og hodebunn. Etter 15 minutter skylles leiren automatisk av ved hjelp av varme tropedusjer i taket. Behandlingen er effektiv og avslappende, og passer fint for større og mindre grupper. Inngang til spaet kr 295 kommer i tillegg.

SEND FORESPØRSEL

Thief Hamam

Thief Hamam

fra NOK 1325

Hamam er et tyrkisk baderituale som bygger på eldgamle tradisjoner.På den oppvarmede hamambenken i THIEF SPA starter terapeuten en grundig kroppsskrubb som effektivt renser huden, fjerner døde hudceller og øker blodsirkulasjonen. Deretter følger en rituell påføring av varmt såpeskum, og lett skummassasje etterfulgt av hodebunnsmassasje. Etter behandling vil du kjenne deg fullstendig avslappet, og huden har en frisk, ny glød. Hamamet har duobenk for dem som vil gjøre ritualet sammen. Inngang til spaet kr 295 kommer i tillegg.

SEND FORESPØRSEL

THIEF GUSS

THIEF GUSS

fra NOK 295

THIEF AUFGUSS er vår vri på den klassiske tyske Aufguss. Ritualet utføres i finsk
badstue.

Aufguss er et tysk ord som betyr å helle. Vår Aufguss-mester heller vann og eteriske oljer på de varme steinene i badstuen. Ved hjelp av ulike håndkleteknikker fordeles den varme dampen og oljenes duft godt i rommet, og gir deg helsefordeler som økt blodsirkulasjon og økt energinivå. Det fokuseres også på Dr. Kneipps metode – variasjon mellom kaldt og varmt – en anerkjent behandlingsform som gir økt blodsirkulasjon og virker stimulerende på immunforsvaret. Inngang til spaet kr 295 kommer i tillegg.

SEND FORESPØRSEL

Booking
Meny
Norsk