kr

Finnair medlemstilbud

From Oslo with love.

Vi setter stor pris på våre Finnair-medlemmer!  Nå får du et unikt tilbud på to av de beste hotellene i Oslo, samt muligheten til å utforske Farris Bad – et nydelig spahotell i Larvik.

Få 10% rabatt på våre laveste priser for overnatting, inkludert to-retters middag av sesongbaserte råvarer.

THE THIEF

Tjuvholmen var en gang et fristed for smuglere, pirater og forbrytere. I dag er det et moderne gjemmested, på en liten øy midt i sentrum. Det foregår fortsatt en del tyveri her. Gjester har en lei tendens til å bli robbet bort fra hverdagslivet når de bor på THE THIEF.

BOOK NÅ

Amerikalinjen

Amerikalinjens ærverdige hovedkvarter har gjenoppstått som et levende boutiquehotell, designet for den moderne utforsker. Utenfor døren pulserer urbane Oslo. Operaen, shopping i Kvadraturen og utelivet på Youngstorget er våre nærmeste naboer. Velkommen!

BOOK NÅ

Farris Bad

Med sin unike beliggenhet på stranden i Larvik, er Farris Bad Nordens vakreste spahotell for voksne. Horisonten gir deg en følelse av velvære, og lyden av bølger gjør at du vil våkne opp her igjen og igjen. Et fristed for kvalitetstid.

BOOK NÅ

Thief Spa Booking

  • Hidden
  • Please be aware that this is a REQUEST and submission of this form does not guarantee your spa reservation. After you submit the form, one of our staff will contact you shortly to complete your request based on availability. If you need faster assistance, please contact our team directly at +47 24 00 40 50 or [email protected]

Booking
Meny
Norsk