kr

Bli samarbeidspartner med The Thief!

Vil du øke inntektene dine samtidig som du får ta del i eksklusive tilbud og rabatterte priser fra The Thief? Da har du kommet på rett sted! Sammen med partneren vår, Tradedoubler, har vi laget et samarbeidsprogram som gjør det mulig for publisister å støtte salget i vårt i bytte mot konkurransedyktige provisjoner.

Hvordan fungerer det?

 

  1. Registrering: Først må du registrere deg hos Tradedoubler og fortelle hvilken publisist du er.
  2. Øk salget: Nå er det opp til deg å øke trafikken og se til at de besøkende velger å klikke på linken og deretter sluttføre et kjøp.
  3. Utbetaling: Når du har solgt for minst 500 kroner får du en provisjon av summen som settes inn på kontoen.

 

Hvorfor velge samarbeidsprogrammet vårt?

Sterkt varemerke
The Thief har eksistert siden 2013 og har siden oppstarten hjulpet til med å skape uforglemmelige øyeblikk for våre besøkende. Ved å samarbeide med oss ser du til at
de besøkende på nettsiden din får tilbud av et hotell de allerede kjenner.

12 % provisjon
Vi tilbyr en sjenerøs provisjon på hele 12 % av bruttobeløpet til samarbeidspartnerne våre. Dette betyr at du kommer raskt i gang og kan tjene gode penger uavhengig av salgsbeløpet.

Vindu for informasjonskapsler på 30 dager
Fra det tidspunktet du får en besøkende til å klikke på linken blir det lagret en informasjonskapsel i brukerens nettleser i 30 dager. Dette betyr at salget allikevel registreres hvis den besøkende klikker seg inn på linken og lukker vinduet uten å sluttføre kjøpet så lenge det gjennomføres innen 29 dager. Her finner du mer info om sporingsteknologien Tradedoubler bruker.

 

Bli affiliate

Booking
Meny
Norsk